Održana je izborna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Zagrebačke županije

USVOJENA SVA IZVJEŠĆA, ČRNKU NOVI MANDAT NA ČELU NSZŽ-E!

U ponedjeljak, 30. kolovoza održana je izborna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Zagrebačke županije na kojoj je Nenad Črnko izabran za predsjednika NSZŽ-e i u novom četverogodišnjem mandatu od 2021. do 2025. godine.

Dnevni red Skupštine imao je 14. točaka, a nakon što su izabrana radna tijela te usvojen zapisnik s posljednje sjednice Skupštine, podnesena su i izvješća o radu NSZŽ-e za 2022. godinu, o financijskom poslovanju za 2020. godinu i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu te su ista usvojena.

Za dva dopredsjednika Županijskog saveza potvrđeni su Miljenko Pavlaković i Antonio Badrov, a Izvršni odbor čine još i: Nedjeljko Kozlovac, Darko Stanilović, Zoran Družanović, Dinko Vulelija, Ivan Kralj, Stjepan Bašić, Jurica Mihalj, Marijan Kižlin, Robert Brezec, Ivica Bregovac, Dubravko Poje i Alen Maras.

U Nadzorni odbor Saveza izabrani su: predsjednik Josip Rulek te članovi Damir Žitković i Ivan Jurčec.Izbornoj Skupštini županijskoga Nogometnog saveza, prisustvovali su i zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, Vlado Svilokos ispred Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije te Zorislav Srebrić u ime Hrvatskog nogometnog saveza.

foto: Dražen Kopač