Donacije i ulaganja

Ovih dana smo iz programa pomoći Hrvatskog nogometnog saveza amaterskim klubovima Zagrebačke županije podijelili 1500 nogometnih lopti. U ovoj godini će donacije kroz opremu i pomagala našeg županijskog saveza klubovima i središtima naše županije premašiti 500.000 kn što je značajan novac za naš savez obzirom na godišnje garantirane prihode koji su nešto iznad 1 mil. kn. No, to nije sve.

Odlučili smo uložiti nešto i u sebe. Kroz višegodišnje uštede osigurali smo 40% vlastitih sredstava za kupnju prostora veličine 270m2 koji će biti jedan novi iskorak u razvoju županijskog nogometa i primjeni novih tehnologija. Grad Velika Gorica i Zagrebačka županija zajedno će nam kroz slijedeće četiri godine osigurati dodatnih 35%, a ostatak sredstava ćemo pokrivati iz kredita koji nam je odobren ovih dana. Uvjereni smo da ćemo već u idućoj godini i kroz programe pomoći i Hrvatskog nogometnog saveza zatvoriti i preostali iznos jer naša krovna organizacija uvijek podupire ovakve investicije.

Prostor će imati nekoliko ureda, kuhinju, skladišni prostor za rekvizite od 40m2 i veliku konferencijsku dvoranu sa digitalnom prezentacijskom opremom za usavršavanja i edukacije. Uvjereni smo da ćemo dugoročno ovakvim poslovanjem stvarati nove bolje uvjete za dodatnu ekspanziju županijskog nogometa.