Kamp selekcije NSZZ u Biogradu na Moru

Biograd na Moru, mali gradić, smješten u sjevernoj Dalmaciji, 30 km južno od Zadra na malom poluotoku i kopnu, od 21. do 26. lipnja, bio je destinacija selekcije Nogometnog saveza zagrebačke županije (U-12 i U-13). U prekrasnom ambijentu i umjerenoj klimi za ovo doba godine, dječaci iz klubova NSZŽ, u pet dana, na igralištu Pomorca, odradili su testiranje snage, brzine, agilnosti i izdržljivosti, pet treninga i tri kontrolne utakmice sa odgovarajućim selekcijama Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije u kojima su ostvarili dva remija 1:1 (U-12) i 2:2 (U-13), te sa selekcijama Nogometnog saveza Sisačko-moslavačkog saveza u kojima su obje momčadi pobijedile 3:2 (U-12) i 5:2 (U-13) i sa selekcijama NS Karlovačke županije u kojim su također izborene dvije pobjede 2:1 (U-12) i 2:1 (U-13). Jasno, poslije aktivnosti na igralištu, opuštanje mišića imali su u morskoj vodi i plaži Biograda na Moru.


Uz instruktora NSZŽ, Stjepana Bašića, u petodnevnom kampu na sjevernom Jadranu, s djecom još su radili treneri, Hrvoje Bregović, Željko Radočaj, Branislav Sladović, te trener vratara Nikola Đurđek. A utakmice je sudio i jedan sudac iz NSZŽ, Ivan Mirenić. Vođa puta bio je glavni tajnik NSZŽ, Ivan Mihalj, a tehničke poslove selekcije vodio je Tomislav Višević, te su b oravili sljedeći igrači:
U-12: Navoj, Murić, Sušac, Šoić, Zrinjski, Bogović, Gredičak, Stančin, Koronić, Olovec, Kurjaković, Koletić, J. Pušić, M. Pušić, Kosak, Škondro, Markovanović, Pancirov, Grlić, Maljković, Šebek, Buškulić, Šimunić, Kralj, Vitez. TRENERI: Branislav Sladović, Nikola Đurđek.
U-13: Bajlović, Kos, Horvat, Stanilović, Đaković, Modlic, Matković, A. Matek, I. Matek, Kuretić, Dugonjić, Ivanščak, Rendulić, Štrok, Grgac, Vdović, Marić, Filipović. TRENERI: Hrvoje Bregović, Željko Radočaj, Nikola Đurđek.


Prije odlaska u kamp Biograd na Moru selekcija NSZŽ završnicu priprema imala je na istoku Zagrebačke županije Križu, gdje ju je po dvadeseti tradicionalni puta ugostilo Nogometno središte Križ.