Nogometna akademija HNS-a raspisala je tri natječaja za nogometne trenere i trenerice

Raspisan je natječaj za upis na nastavni program usavršavanja za trenera/icu nogometa ???? ? kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a i UEFA-e (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenera nogometa UEFA A kategorije).

Zatim natječaj za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera/icu ???? ? kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a i Uefe (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenera nogometa UEFA B kategorije, te natječaj za nastavni program osposobljavanja za voditelja/icu nogometa ???? ? kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenere nogometa UEFA C kategorije).

Programe u trajanju od 190 sati nastave (za UEFA A) i 160 sati nastave (UEFA B) organizira Nogometna akademija HNS-a. Program osposobljavanja za voditelja/trenera u nogometa UEFA C kategorije organizira Nogometna akademija HNS-a u suradnji s nogometnim središtima HNS-a i Županijskim nogometnim savezima u trajanju od 120 sati nastave.

Prijave za sve navedene programe moguće slati isključivo elektronskim putem na web stranici https://hns-cff.hr/hns/nogometna-akademija/ (??????? ?? ?????????), a zaprimaju se zaključno s 15. lipnja.

Sve kriterije i traženu dokumentaciju potrebnu za upis pojedinog programa možete potražiti na internetskoj stranici HNS-a https://hns-cff.hr/…/2…/natjecaji-nogometne-akademije-hns-a/.

Zainteresirani dokumentaciju mogu poslati putem maila nogometna.akademija@hns-cff.hr ili poštom na adresu Nogometna akademija HNS, Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete, a mora biti dostavljena u ured Nogometne akademije HNS do najkasnije 20. lipnja.