Obavezni godišnji seminar trenera u Westinu 22. rujna

Obavezni godišnji seminar trenera u Westinu 22. rujna – Hrvatski nogometni savez (hns-cff.hr)

Komisija trenera Hrvatskog nogometnog saveza u suradnji s Nogometnom akademijom HNS-a organizira obavezni godišnji seminar trenera za natjecateljsku sezonu 2022/23 te seminar za osvježavanja za UEFA PRO trenere.

Seminar će se održati 22. rujna u zagrebačkom hotelu Westin, uz praktični dio na terenu stadiona u Kranjčevićevoj i mogućnost praćenja utakmice Lige nacija između Hrvatske i Danske.

Seminar je obavezan za prvog trenera, dva pomoćna trenera i trenera vratara klubova SuperSport HNL-a, prvog trenera Prve NL, prvog trenera 1. HNŽL, voditelje škola nogometa SuperSport HNL-a, voditelje škole klubova Prve NL, trenere Prve NL juniora i kadeta, izbornike muških i ženskih reprezentacija, instruktore Središta HNS-a, UEFA PRO trenere kojima je istekla dozvola za rad, odnosno polaznike i apsolvente UEFA PRO edukacije na Nogometnoj akademiji HNS-a.

Očekivani program seminara sadržava predavanja izbornika Nenada Gračana o specifičnostima ženske A reprezentacije, predsjednika Komisije nogometnih sudaca IO-a HNS-a, Brune Marića, o novostima iz PNI, Portugalca Jorgea Castela o trendovima u nogometu i trenerskom poslu, Zorana i Ivana Tomića o trenerima u odnosima s medijima, Darka Kolesarića o integritetu natjecanja.

U praktičnom dijelu na stadionu u Kranjčevićevoj sudjelovat će prethodno spomenuti portugalski stručnjak Jorge Castelo, u suradnji s trenerima juniorske momčadi Lokomotive. Po završetku seminara organizirana je večera za sve sudionike u hotelu Westin te individualni odlazak na utakmicu Hrvatska – Danska.

Cijena seminara iznosi 400 kuna, sredstva se uplaćuju na žiro račun IBAN: HR61 2340 0091 1105 4679 6, adresa: Nogometna akademija HNS-a, Ulica grada Vukovara 269a, poziv na broj – OIB sudionika, svrha uplate: seminar trenera i osvježenja trenerskih iskaznica.

U cijenu seminara uračunati su troškovi participacije, večera za sve sudionike, ulaznica (za trenere koji se prijave do 10. rujna) za utakmicu Hrvatska – Danska te izrada novih iskaznica.

Mole se svi klubovi koji su obavezni poslati svoje trenere na seminar, kao i polaznike koji imaju obavezu osvježenja svoje licence, da prijave svoj dolazak u izravnom kontaktu s referadom Nogometne akademije HNS-a na mail marta.sokolic@hns-cff.hr najkasnije do 10. rujna radi pripreme i organizacije seminara.

U slučaju opravdanih razloga (zdravstvene poteškoće ili profesionalni angažman u inozemstvu), treneri koji ne mogu prisustvovati ovom seminaru, obavezu osvježenja trebaju regulirati kroz dodatne edukacijske seminare, na razini nogometnih središta HNS ili nogometnih organizacija u zemljama u kojima rade.

Obrazac za prijavu može se preuzeti ovdje, a predviđeni program seminara i satnicu na sljedećoj poveznici.

IZVOR: HNS