IN MEMORIAM Petar Bartolić (2000 – 2022)

U noći s petka na subotu u prometnoj nesreći u Velikoj Gorici Nogometni klub Mraclin izgubio je mladog nogometaša Petra Bartolića.

Petar je prve nogometne korake započeo u našem klubu još 2012 . godine igrajući u mlađim kategorijama do 2016. godine kada odlazi u Nogometni klub Kurilovec. Karijeru zatim nastavlja u Hrvatskom dragovoljcu. Na ljeto 2019. godine vraća se u naš Mraclin gdje nastupa u momčadi koja izborila Jedinstvenu županijsku ligu 2020. godine. Kasnije je narednih sezonu i pol nastupao u novočičkom Dinamo Hidrelu. Uoči zimskih priprema ove godine Petar se vratio tamo gdje je i počeo karijeru, na mraclinsku Grabu. Prije nešto više od dva tjedna, točnije 20. siječnja potpisao je novi ugovor s klubom. I kada se nogometna atmosfera zagrijevala, pred početak proljetnoga dijela prvenstva, Graba je zavijena je u crno.

“Iz NK Mraclin žalimo zbog smrti Petra Bartolića, koji je nosio naš dres u mladim i seniorskoj kategoriji. Želimo njegovoj obitelji izraziti duboku sućut i molitve za tvoj vječni mir”.

Nogometni klub Mraclin